dimarts, 1 de març del 2011

DIARI 14/02/11

La segona sessió la varem dedicar a fer una mica de introducció del tema, és a dir, varem començar definint els conceptes claus com la Representació, espectacle i teatre. Aquests conceptes són bàsics i penso que teníem que dedicar-hi una estona perquè és fonamental saber la diferència de cada un d’aquests conceptes. Jo especialment no l’hauria sabut definir-los i diferenciar-los ja que per mi tots me semblaven que volien dir el mateix i aquesta sessió me va servir saber-los diferenciar.

Després vam aprofitar la darrera mitja hora per fer tres dinàmica més divertides amb tot el grup.


1r: Cada una de nosaltres teníem que descobrir l’espai de la classe, és a dir, tenia que contar les passes que hi havia d’amplada, llargada, horitzontal...Aquesta dinàmica ens servia per esbrinar com és l’espai. Això és molt important en la representació escènica ja que cada un dels actors ha de conèixer molt bé l’espai perquè després pugui actuar de forma adequada.


2n: La segona consistia en saber si totes de nosaltres confiem amb tota la resta de companyes. Per esbrinar-ho varem fer dos grups i cada un dels grups estava un davant l’altre. Després un company tenia que corre amb els ulls tancats fins l’altre i l’altre tenia que dir STOP quan estigues dues passes d’ell.


En aquesta dinàmica vam poder observar que nosaltres mateixes no tenim la suficient confiança amb la resta de les companyes de classe. Jo penso que això no es exactament així, ja que moltes de nosaltres tenim l’espai molt vist i abans de que les companyes diguéssim STOP ja ens returàvem perquè sabíem que ens atracàvem.


3r: la tercera i darrera dinàmica era que cada una de nosaltres contes una petita història del que els havia passat un d’aquests dies i que el mig de la història afegís una cosa falsa i la resta tenia que esbrinar quina era la cosa falsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada